BEZPIECZNE ZAKUPY       MEBLE OD PRODUCENT
Meble z drewna - producent mebli z drewna, meble drewniane, sosnowe, brzozowe, debowe, meble Stec
Zadzwoń do nas 08:00-19:00: +48 730 790 750
   

Zachęcamy do dodawania opinii o naszej firmie lub konkretnych produktach.



Opinie naszych Klientów:

2018-11-08 18:35:44 Stanisława Jestem już osobą starszą, bo mam prawie 70 lat i rzadko robię zakupy przez Internet. Jednak skusiłam się na zakup komody brzozowej, z której jestem zadowolona. Obsługa sklepu profesjonalna, meble jak na zdjęciach. Zakupy bezpieczne. Mogę szczerze polecić ten sklep.

2018-10-02 12:37:50 Ewelina Towar dostarczony. Wszystko zgodnie z zamówieniem.Gorąco polecam zakupy w sklepie

2018-08-28 10:25:33 Emilia Meble zgodne z opisem, transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

2018-06-05 14:36:51 Danka Szybka wysyłka. Komoda świetnej jakości, pachnie drewnem. Bardzo dziękuję!!!

2018-05-28 11:45:51 Łukasz Super meble z litego drewna

2018-04-20 10:00:31 Waldek Zamówienie zgodne z opisem i dostarczone na czas. Polecam

2018-04-18 12:07:37 Łukasz polecam firmę - wykonali dla mnie nietypowy stół wg. mojego projektu - jestem bardzo zadowolony.

2017-12-20 13:23:51 A.P. Chciałam podziękować za solidne meble oraz rzetelną i profesjonalną obsługę klienta. Zamówiony przeze mnie komplet mebli sosnowych dotarł przed świętami, jak obiecano. Rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu. Bardzo udana transakcja przez internet.

2017-11-09 07:40:12 Andrzej Daję 5/5. Meble bardzo ładnie sie prezentują. Szczerze polecam.

2017-10-13 11:08:16 Lidka Szybka wysyłka i dobrej jakości komoda. Skllep godny polecenia.

2017-09-12 16:16:18 Maria Rzeszów Transakcję oceniam bardzo pozytywnie. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt z firmą i terminowa dostawa zamówionego kredensu. Wszystko ok.

2017-09-08 18:19:33 Agnieszka Polecam, zarówno z uwagi na doskonały kontakt jak również jakość i szeroki wybór mebli.

2017-08-11 16:17:08 Dorota Witryna przepiękna. Dziękuję bardzo za profesjonalną i przemiłą obsługę.

2017-07-03 10:44:16 Wojtek W sobotę dostarczono meble czyli szafę,komodę,szafkę pod telewizor. Meble z kolekcji Pinero jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z tych mebli.Wykonane są z wielką starannością o szczegóły. Na pewno zamówimy w tej firmie meble

2017-06-30 10:35:19 Zuzanna Polecam sklep meblezdrewna.pl ich meble. Są przepiękne. Wróciłam tu po raz kolejny i jak zawsze zostałam obsłużona na wysokim poziomie. Pozdrawiam i obiecuję że jeszcze kupie tam medle

2017-06-26 08:50:38 Mikołaj Łóżko przepiękne, zakupione w promocyjnej cenie- jakość pierwsza. Montaż dziecinnie prosty-bez śrubokrętów i śrubek. Zarówno obsługa biura, jak i kierowca bardzo uprzejmi i pomocni, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Komfortowa forma płatności w systemie 30/70%. Szybka dostawa, czas realizacji zamówienia 3 tygodnie

2017-06-22 08:59:18 Paweł Łóżko z drewna sosnowego Natural 160 Łóżko i wszystkie jego elementy idealnie spasowane i wykończone. Nie ma się czego przyczepić. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Łóżko dostałem firmowym transportem w umówionym czasie, kierowca uprzejmy i pomocny. Polecam zarówno sklep jak i produkt

2017-06-14 18:01:37 jarek g Łóżko kolekcji NATURAL 90x200 bardzo solidne, pięknie się prezentuje ( wybraliśmy w kolorze białym). Warto było

2017-06-12 09:14:20 wojtek Drewniana komoda sosnowa Komoda na żywo prezentuje się rewelacyjnie. Jest prześliczna, wykonana z dbałością o każdy szczegół. Warto było czekać te 4 tygodni na taki mebel. Drzwiczki i szuflady zamykają się cichutko i lekko, nic nie skrzypi. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, do dostawy również nie mam zastrzeżeń.

2017-06-12 08:08:50 Łukasz Polecam gorąco - wszystko super

2017-06-01 13:14:04 Maria W. Bardzo wysoka jakość mebli i obsługi klienta. Dziękuję.

2017-04-19 07:14:20 Ola Kredens dostarczony przez Meble Stec okazał się jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach! Czas oczekiwania na zammówienie się nieco wydłużył. Jednakże biuro sprzedaży poinformowało mnie wcześniej o dłuższym okresie oczekiwania - plus dla firmy za permanentny kontakt z klientem.

2017-03-23 10:32:10 Gosiaa Wspaniale meble. Właśnie o takich marzyłam.

2017-02-11 13:28:36 Inka82 Miły i rzetelny kontakt. Fachowe doradztwo. Szybka realizacja, stały kontakt i informacja o statusie zamówienia. Kredens starannie zapakowany i dostarczony własnym transportem. Mebel cudowny - jestem bardzo zadowolona.

2017-01-26 10:22:15 Veronic Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Meble piękne jak na zdjęciach. Świetny kontakt z biurem. Polecam z czystym sumieniem.

2016-09-08 21:33:51 Zuza Rewelacyjna jakość w dobrej cenie. Biurko gładkie w dotyku, pięknie pomalowane. Wygląda mega porządnie. Kontakt z firmą wzorowy na każdym etapie realizacji zamówienia.

2016-08-01 21:07:54 Joanna Jestem pod ogromnym, niesłabnącym od dnia dostawy mebli, wrażeniem!!!! Meble piękne, solidne, ciężkie, masywne, precyzyjnie wykonane - przerosły moje wyobrażenie, bo w sklepach pełno teraz ładnego "byle czego".... Do tego jeszcze miła,rzetelna i nie rzucająca słów na wiatr obsługa sklepu internetowego oraz Pan kierowca który nie tylko rozładował sam bez zająknięcia cały towar ale i poinstruował jak skręcić, wkręcić, dokręcić nogi do stołu ;) Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy z Zielonej Góry!!!

2016-07-10 11:27:13 Beata Witrynka i lawa która tutaj zakupiłam są prześliczne, solidnie wykonane z precyzją,a do tego jeszcze przyszły do mnie w szybszym terminie z czego jestem niezmiernie zadowolona. Dziękuję bardzo Beata R.

2016-06-28 12:35:40 E.W Naprawdę polecam zakup tych mebli. Są świetnie zrobione (mój mąż znający się na stolarce, oglądał krytycznym okiem każdą krawędź, i nie doszukał się żadnych uchybień :) ). Z pewnością dokupię sobie jeszcze kiedyś meble z tej firmy:)

2016-06-08 11:16:40 teo_76 Jestem mile zaskoczony. Meble dotarły do mnie szybciej, niż myślałem. Chociaż szkoda, że nie mogłem wprowadzić większych zmian w wymiarach zakupionej przeze mnie szafy :). Mimo to i tak polecam tę firmę.

2016-05-24 15:49:47 Iwona Kraków Zamówiony biały kredens drewniany 3 z kolekcji Hacienda Presige dotarł do mnie w umówionym terminie i w bardzo dobrym stanie. Mebel prezentuje się znakomicie. Profesjonalna i fachowa obsługa w sklepu internetowego. Szczerze polecam

2016-05-17 11:00:37 Olga Meble piękniejsze niż na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi.

2016-05-09 09:17:06 Dagmara Na wstępie najważniejsza OSOBA w tej firmie musi zostać DOCENIONA... PAN KONRAD W. jako jedyny angażuje się w 100 % w swoją pracę, jest bardzo życzliwy, wywiązuje się z danego słowa (nie rzuca ich na wiatr i nie zbywa jak robią to inni pracownicy). Dzięki niemu moje zamówienie dotarło z lekkim opóźnieniem ale w zadowalającym mnie terminie i dotarło kompletne, nie uszkodzone. Jako jedyny oddzwania i stara się odbierać telefony. TAKI PRACOWNIK TO SKARB. Meble prezentują się świetnie...

2016-05-05 10:39:21 Piotr Meble z drewna piękne i pojemne z każdym dniem coraz bardziej "cieszą oko", a do tego wydzielają przyjemny zapach. Bardzo kompetentna obsługa sklepu.

2016-04-27 09:18:50 KASIA Witam, meble faktycznie piękne, ale co z tego, skoro czekałam na nie ponad 10 tygodni (a miałam czekać tylko 5). Meble dojechały mokre. Przez telefon zapewniano mnie, że już są wykonane, tylko problem z transportem, jak by były faktycznie wykonane od 4 tygodni tak jak mnie zapewniano, to wosk nie byłby mokry. Poza tym w ramach przeprosin miałam dostać mały upominek. Żadnego upominku na oczy nie widziałam, nie wspomnę o tym, że nawet nie pofatygowali się o wydrukowanie normalnej faktury, dali jedynie jakiś wymięty paragon. I to jest poważna firma??? NIE POLECAM, SZKODA NERWÓW !!!

2016-04-17 20:28:16 Marzanna Jestem zawiedziona, nie polecam firmy, nie wywiązują się z umowy a już nie powiem o terminie. Zamówiłam szafę 2 drzwiową o szerokości 140cm. Czekałam na nią 3 miesiące, a teraz okazało się ,że mogą zrobić mi szafy 3 drzwiowej. Nie odpowiadają na e-mail.

2016-03-26 12:27:23 Jerzy Stankiewicz Chciałbym podziękować Panu Konradowi za życzliwość i upór w zrealizowaniu zamówienia. Niestety nie mogę tego powiedzieć o innych osobach ,które nie mogły zrealizować zamówienia w ciągu trzech miesięcy.

2016-03-18 15:54:03 Łukasz Otrzymałem meble - solidnie wykonane - prawdziwe drewno.

2016-03-12 22:43:03 AGNIESZKA GODÓW DZISIAJ OTRZYMAŁAM ZAMÓWIONĄ ŁAWKĘ DO JADALNI. JEST PIĘKNA! BARDZO PORZĄDNIE I SOLIDNIE WYKONANA. BYŁA ROBIONA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE I JEST DOKŁADNIE TAKA, JAKĄ SOBIE WYOBRAŻAŁAM. TROSZKĘ BYŁ WYDŁUŻONY TERMIN WYKONANIA, JEDNAK ZOSTAŁAM O TYM POWIADOMIONA WCZEŚNIEJ. TO MÓJ DRUGI MEBEL I NA 100% NIE OSTATNI! JESTEŚCIE REWELACYJNI.

2016-02-17 14:43:39 Anna Mebel rewelacyjny, piękny, w dobrej cenie - stosunek ceny do jakości też świetny. Jednak duży minus za obsługę klienta - przy przedłużających się terminach nie było żadnej informacji od firmy - musiałam sama pisać i się przypominać (pieniądze przelałam, a mebla ani info nie było). Proszę też nie proponować za owe niedogodności prezentów, których potem nie dostarczacie. Przeorganizujcie swoje biuro obsługi, a będziecie rewelacyjną firmą. Kupiłabym ponownie i poleciłabym znajomym, gdyby nie owe trudności w komunikacji - mam nadzieję chwilowe.

2016-02-09 14:46:17 Waldek Porządna firma. Jako klient jestem zadowolony.

2016-01-30 10:24:09 AGNIESZKA GODÓW KUPIŁAM STÓŁ DREWNIANY REGIONALNY.ROBIONY BYŁ NA PODANY PRZEZE MNIE WYMIAR I KOLOR. OBSŁUGA FANTASTYCZNA, WYKONANIE BARDZO DOKŁADNE I RZETELNE. STÓŁ STABILNY I PRZECUDNY!!! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU. BĘDĘ CZĘŚCIEJ KORZYSTAŁA Z OFERTY SKLEPU. BARDZO POLECAM!!!!!!!!!

2016-01-09 17:58:25 Monika Kościuczyk Do Wszystkich Państwa którzy zastanawiają się nad kupnem mebli tej firmy!!! PIĘKNE, SOLIDNE - Cudo o jakim marzyłam!!! Dopracowane w każdym szczególe - wszystko, kompletowanie zamówienia z Panią Agnieszką i jej doradztwo , towar jaki otrzymałam i sposób transportu, oraz jego obsługa!!! - chyba na najwyższym poziomie, nie zostałam jeszcze obsłużona tak w żadnej firmie!!! A meble są naprawdę prześliczne, dzisiaj zrobiłam zamówienie już na następne mebelki :))

2015-12-21 09:47:47 Monika MEBLE MARZENIE. Niech ta opinia będzie przede wszystkim podziękowaniem dla osób pracujących na dobre imię firmy MEBLE STEC. Zamówienie mebli przebiegło bardzo sprawnie, termin realizacji nie uległ zmianie a sama dostawa przeszła najśmielsze oczekiwania pod względem troski o dobro Klienta. OBY WIĘCEJ TAKICH FIRM!

2015-11-15 17:19:43 Natalia Polecam ze względu, na jakość mebli jak również fantastyczną obsługę. Dostawa w terminie po wcześniejszym ustaleniu godziny odbioru. Żadnych problemów a cena producenta nie mówię o ile niższa niż ta w salonie.

2015-10-30 21:06:00 Dorota Piekne nietuzinkowe meble,swietna jakość wszystko dopracowane profesjonalnie jestem bardzo zadowolona z zakupu.Mila obsluga,szybka dostawa jednym słowem zachęcam wszystkich niezdecydowanych bo naprawdę warto.Dziekuje i pozdrawiam firme.

2015-10-24 21:19:50 marek nowogard Firma idalna. Meble super. Ceny dobre. Jestem zadowolny z zakupu komody. Polecam.

2015-10-22 08:53:58 Karolina Bardzo miła i fachowa obsługa, świetny kontakt i sprawny, szybki transport. Zamówiony stół jest bardzo solidny i na żywo prezentuje się rewelacyjnie. Polecam!

2015-10-10 12:06:25 Natalia Co za fantastyczny sklep !!!!!Błyskawiczny kontakt, super miła obsługa,pomocna i cały czas dostępna. Meble cudowne. Jakość pierwsza klasa, solidne wykonanie. Chciałoby się więcej takich sklepów. Pozdrawiam obsługę i dziękuję! Nie raz jeszcze skorzystam:)

2015-10-08 18:58:26 Kasiai Andrzej Polecam gorąco piekne meble drewniane. Świetnie ,precyzyjnie wykonanedetale dopracowane w każdym calu. Miła i kompetentna obsługa , super kontakt z panią Agnieszką. Polecamy meble z całego serca. Pozdrawiamy

2015-09-23 15:04:38 Krystyna Kupiłam komplet mebli do sypialni z kolekcji Natural. Rewelacyjne meble, a obluga wzorowa.Warto było, więc polecam.

2015-08-31 13:35:33 Leszek z Gdyni Zakupiłem meble z drewna sosnowego, w kolekcji Hacienda White. Meble są doskonałe. W domu pachnie sosną. Jestem bardzo mile zaskoczony troską Firmy o klienta. Czuję, że jestem ważny dla Firmy. Szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki. Zdecydowanie polecam tę Firmę. Nie będziecie Państwo zawiedzeni.

2015-08-29 16:55:53 Halina Sprawiłam sobie meble do sypialni dębowe z kolekcji OAK,meble wykonane solidnie,piękne.Obsługa klienta na wysokim poziomie,dobry kontakt,terminowo.Kierowca ,który dostarczył meble rzeczowy,miły.Polecam.

2015-08-27 22:47:02 T.M. Rewelacja! Świetne wykonanie i ładny design. Dziękuję bardzo :)

2015-08-24 09:44:49 Sławek Szybka dostawa. Łóżko masywne i dobrej jakości . Szczerze polecam.

2015-06-19 12:05:47 Renata Świetne meble i bardzo dobra obsługa klienta.

2015-04-22 10:51:50 Basia M.

Meble dotarły bardzo szybko. Dokladnie jak na zdjeciu. Niestety podczas transportu blat biurka uległ uszkodzeniu. Wymieniono go dość szybko. Obsługa sklepu profesjonalna.


2015-03-16 23:28:54 Krzysiek Konin Polecam firmę. Zrobili kawał dobrej roboty.

2015-02-11 13:54:09 Kornelia

Doskonała jakość! Polecam wszystkim.


2015-02-10 09:47:26 Kasia Meble dębowe z kolekcji OAK są piękne, solidnie wykonane. Pachnie w całym domu. Polecam Producenta!!!

2015-01-23 14:01:41 Dora Minus to niestety długi czas oczekiwania na zamówione łóżko. Plus - solidny towar, jego wygląd w rzeczywistości nie odbiega od opisu.

2015-01-11 09:16:20 majka meble dębowe świetnej jakości, serdecznie polecamy

2014-11-30 21:06:52 Ewa Meble z drewna piękne i pojemne z każdym dniem coraz bardziej "cieszą oko", a do tego wydzielają przyjemny zapach. Bardzo kompetentna obsługa sklepu.

2014-11-24 08:26:50 Łukasz Super meble - naprawdę gorąco polecam.

2014-11-20 14:26:03 zadowolona z Warszawy Sprawiłam sobie łóżko dębowe 160 i szafkę nocną z kolekcji dębowej. Ładnie się prezentują i nic się z nimi nie dzieje. Super.

2014-11-13 22:00:48 Asia Właśnie odebraliśmy stół i 4 krzesła krzyżowe z kolekcji Hacienda. Jakość mebli i obsługa klienta doskonałe. Na pewno dokupimy coś jeszcze w przyszłości.

2014-10-22 15:04:19 Krakowianka dziękuję za prześliczne meble dębowe, warte zresztą sojej ceny

2014-10-13 13:22:48 Ewa K. Świetny kontakt z firmą, mebel piękny i bezpiecznie zapakowany. Dość długi termin realizacji zamówienie. Niemniej jednak polecam szczerze sklep.

2014-09-15 13:32:17 Paulina Komoda rustykalna woskowana wosk wybielający:piękna!!!Solidne wykonanie,zdjęcia nie oddają uroku mebelka.Miła obsługa telefoniczna. Serdecznie polecam.

2014-08-06 13:53:39 Anna S. Meble bardzo ładne i porządne, szybka realizacja, kontakt z obsługą firmy wzorowy. Dziękuję bardzo i polecam firmę.

2014-07-26 08:44:23 edi_83 szybko i bezproblemowo, polecam sklep

2014-07-23 21:33:24 rulez meble solidne, zetelna firma, polecam.

2014-07-09 13:17:09 jola77 Muszę bardzo pochwalić obsługę sklepu, pomocna i komunikatywna. Meble również wykonane bardzo dobrze.

2014-06-26 09:10:50 Alina B. Szybko i sprawnie, kontakt ze sprzedawcą wzorowy, towar dobrej jakości, polecam sklep

2014-06-02 10:02:06 Agnieszka mebelki piękne, faktycznie dużo ładniejsze niż na zdjęciach:). Solidna robota, pachnie w całym domu:) Kontakt z firmą super, kierowca który dowiózł mebelki konkretny i bardzo miły. Służy pomocą, odpowie na każde pytanie. Na pewno zamówię jeszcze inne meble z kolekcji Hacienda:)

2014-05-29 10:17:04 anka-s Polecam sklep

2014-05-27 09:20:36 hyżyk

sklep przysłał inny kolor komody niż zamówiłem, trzeba było odesłać , ale w końcu dostałem właściwą komodę, kontakt ze sklepem dobry


2014-05-21 11:22:11 master84

Szybko sprawnie, kontakt ze sklepem bardzo dobry, polecam


2014-05-14 22:13:51 Agata

sama przyjemność kupować w tym sklepie, mebelki niebywale cieszą oko:)


2014-04-19 16:29:54 darek

meble woskowane solidne i zarazem piękne, jedyne co to długi czas oczekiwania na zamówienie, koniec końców zamówienie dotarło, kontakt z firmą bardzo dobry, polecam


2014-04-11 23:37:33 Kazik

Wysoka jakość w dobrej cenie, jesteśmy z żoną mega zadowoleni:)


2014-03-31 17:37:53 Sylwia

meble super wykonane, bardzo polecam wszystkim zakup w tym sklepie


2014-03-30 17:29:53 KasiaT

Zamówienie szybko zrealizowane, towar zgodny z opisem, komoda woskowana porządnie pomalowana, dobry kontakt z firma


2014-03-28 08:26:40 WOJTEK

KONKRETNY SPRZEDAWCA, UCZCIWY I TERMINOWY. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM


2014-03-27 23:05:05 kama_ra

Długo się zastanawiałam się nad zakupem mebli przez internet i nie zawiodłam się. Meble są takie jak sobie wyobrażałam. Termin realizacji dość długi, ale widocznie na dobry towar trzeba poczekać. Dobry kontakt mailowy i telefoniczny.


2014-03-19 11:05:30 gosia29

Wczoraj otrzymałam zamówione meble. Są piękne, warte czekania.


2014-03-17 21:00:58 margaret79

Zamówiłam kredens z kolekcji prowansja, po prostu cudeńko.  Firma warta zaufania.


2014-03-10 21:06:11 Grażyna K.

Meble z kolekcji Hacienda w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciach. Jestem z nich bardzo zadowolona. Jakość pierwsza klasa. Poza tym obsługa sklepu na wysokim poziomie.



Kontakt

  • sklep@meblezdrewna.pl
  • tel. +48 730 790 750

Sklepy partnerskie


lampy skandnawskie meble biale



Copyright meblezdrewna.pl , zobacz również na meble białe